Halıkent Anaokulu
Halıkent Mahallesi /ISPARTA

VİZYON

Çocukların gelişim düzeylerini temel alarak çocuk merkezli, yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, yaratıcı, özgün, yansıtıcı ve eleştirel düşünen, bir üst eğitime temel oluşturacak toplum bilinci ve sorumluluklarının farkında olan, kültürel ve milli değerlere önem veren öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır

MİSYON

Okul Öncesi Eğitim Programını çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına ve benlik gelişimine uygun yansıtıcı bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, duygusal, dil, bilişsel, psikomotor ve öz bakım alanlarında gelişimlerine ortam hazırlayıp, değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini artırmak temel görevimizdir.

Beyaz Bayrak,Temiz Okul Belgesi
Öğretim Şekli :İkili Eğitim yapılmaktadır.

İkili Eğitim yapılmaktadır.

Sabahçı grup: 08.00-13.00 Öğlenci grup: 13.00-18.00

Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.

Halıkent Mahallesi